Lønseddel med Mit.dk - Omdeler.nordjyske.dk
Søg jobbet
Nyhed
17.01.2024

Lønseddel med Mit.dk

Lønseddel i mit.dk

Fremover skal du kigge efter din lønseddel fra Det Nordjyske Mediehus i mit.dk

Kære omdeler

Fremover skal du kigge efter din lønseddel fra Det Nordjyske Mediehus i mit.dk

Fra januar 2024 sendes dine lønsedler til den digitale postkasse mit.dk. For at du kan se dine lønsedler på mit.dk skal du have et MitID.

Du skal selv oprette dit MitID. Læs mere om hvordan du får MitID her 
Har du brug for hjælp, skal du bruge supporten på mitid.dk

De lønsedler som du tidligere har modtaget på MitBasic, vil du finde på mit.dk. På den måde har du alle lønsedler samlet. Vi sender ikke lønsedler til MitBasic efter december 2023.

Log ind i mit.dk med dit MitID
Som borger i Danmark har du automatisk adgang til mit.dk. Du kan logge på mit.dk med dit MitID, så snart du har hentet appen ned på din telefon eller tablet. Du kan også logge på og se din digitale post via http://www.mit.dk.

HUSK – mit.dk er ikke det samme som mit.id.
Mit.id er en login løsning.

Når du leder efter mit.dk appen, skal du kigge efter dette ikon.

Ved at benytte vores side accepterer du, at vi benytter cookies. De giver os information om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt, så vi kan forbedre den – både for dig og andre. Cookies på denne hjemmeside bruges til trafikmåling, optimering af sidens indhold samt markedsføring. Læs mere om cookies her.