NYHED - Deltag i vores trivselsmåling - Omdeler.nordjyske.dk
Søg jobbet
Nyhed
25.10.2023

Deltag i vores trivselsmåling

Hos Det Nordjyske Mediehus sætter vi trivsel på arbejdspladsen højt.

I perioden 25. september til 8. november har du derfor mulighed for at gå ind og besvare vores spørgeskema vedrørende trivsel. Alle svar der kommer ind i perioden, vil efterfølgende blive behandlet, og der vil blive lavet en vurdering af, om der skal iværksættes handlinger, der kan forbedre forholdene.

Husk, at du altid kan tage fat i din distributionsleder, hvis du oplever problemer på jobbet eller har spørgsmål.

Du finder spørgeskemaet her.

Giv meget gerne din mening til kende senest 8. november, da vi den 9. november laver første vurdering af indkomne besvarelser.

Ved at benytte vores side accepterer du, at vi benytter cookies. De giver os information om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt, så vi kan forbedre den – både for dig og andre. Cookies på denne hjemmeside bruges til trafikmåling, optimering af sidens indhold samt markedsføring. Læs mere om cookies her.