Opstillede kandidater til koncernens bestyrelser - Omdeler.nordjyske.dk
Søg jobbet
Nyhed
02.03.2023

Opstillede kandidater til koncernens bestyrelser

Lær de opstillede kandidater at kende

Herunder kan du se de opstillede kandidater. Kandidaterne præsenteres i alfabetisk rækkefølge efter efternavn under hvert selskab.

Bestyrelsen for Det Nordjyske Mediehus A/S

Der skal vælges to selskabsrepræsentater til bestyrelsen for Det Nordjyske Mediehus.

Følgende kandidater er opstillet:

Dan Schmidt Frandsen
Content Manager
Det Nordjyske Mediehus A/S
Ansat: 29.09.2014

Jeg er 42 år gammel og bor i Gug med Søs (4 år), Otto (8 år) og min hustru Julie. Jeg stiller op som selskabsrepræsentant til bestyrelsen i Det Nordjyske Mediehus, fordi jeg har et stort ønske om at bruge mine indsigter fra mediebranchen til at føre vores fælles arbejdsplads både sikkert og styrket igennem spændende tider.

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2011, og i de sidste knap 10 år har Det Nordjyske Mediehus som koncern været omdrejningspunktet for mit arbejdsliv.

Det startede i Industry-Supply, som først blev opkøbt af DNMH og siden omdøbt til Nordiske Medier. Efter en kort afstikker til bureaubranchen har jeg siden september 2021 været Content Manager i Nordjyske Lokalmedier.

Begge steder har jeg haft det privilegium at arbejde tæt sammen med fantastiske kollegaer inden for stort set alle mediehusets fagområder, hvilket har givet mig en dyb respekt og forståelse for, hvordan Det Nordjyske Mediehus hænger sammen som koncern.

Det er præcis de erfaringer, som jeg håber at få lov at tage med mig ind i bestyrelsen i Det Nordjyske Mediehus, hvor jeg vil arbejde hårdt for, at vores fælles arbejdsplads står stærkt rustet til alle fremtidige udfordringer.

 

Jens Hukiær
Journalist
Det Nordjyske Mediehus A/S
Ansat: 1. marts 1989

Der er sket kæmpeforandringer i mediehuset, siden jeg i 1989 blev ansat. Selv er jeg gået fra ren avisjournalist over mange medier inklusive radio og tv til rent digital i nyhedsmotoren i 2009. Her er jeg, for det er digitalt tingene sker. Og der kommer nye forandringer, for at vi kan overleve som mediehus. De forandringer vil jeg gerne være med til at sætte rammerne for og forme på bestyrelsesplan. Både set fra et virksomhedssynspunkt, men så sandelig også set fra medarbejdernes side.

Forandringer skal ske på en ordentlig og sober måde overfor alle medarbejderne i både den redaktionelle, de kommercielle og de administrative afdelinger. Med min ballast med mange års fagligt arbejde i Den Redaktionelle Medarbejderforening – medlem af bestyrelsen i mere end 30 år og kasserer siden 1993, medlem af A/S bestyrelsen de seneste otte år samt akademiuddannelse i bestyrelsesarbejde – har jeg den nødvendige erfaring og pondus til at sige ja eller nej, når tingene spidser til.

 

Tina Bach Toft Sørensen
Account Manager
Det Nordjyske Mediehus A/S
Ansat: 07.08.2001

Jeg er ansat i den kommercielle afdeling, men har altid følt det er SUPERvigtigt at nå rundt i huset og fjerne ”siloerne”. Lige hører stemningen, og fornemme om mine kolleger trives/ hvad der ”rør sig”.
Jeg står aldrig tilbage for at sige min mening, og tale – også andres sag – end lige egen afdeling. 

Til august har jeg været ansat hos DNMH i 22 år. Min erfaring med bestyrelsesarbejde går tilbage til 2007. Det er vigtigt for mig for at sikre så stor medarbejderindflydelse som muligt, og helst med flere forskellige afdelinger præsenteret. De første 6 år af ansættelsen arbejdede jeg med printmedier, men siden juni 2009 har jeg arbejdet stort set rent digitalt – helt i tråd med DNMHs strategi.

Jeg har gennemført og vedligeholdt div. bestyrelsesuddannelser/ kurser, her senest oktober 2022
(Kend dine styrker og brug dem i kommunikation).  

Kom hvis du har spørgsmål – Jeg er klar til din stemme 😉

 

Bestyrelsen for Aalborg Stiftstidendes Fond samt Nordjyske Holding A/S.

Der skal vælges 3 korncernrepræsentaner til både Aalborg Stiftstidendes Fond og Nordjyske Holding A/S.

Følgende kandidater er opstillet til både posten som koncernrepræsentant i b Aalborg Stiftstidendes Fond og Nordjyske Holding A/S:

 

Dorthe Andersen
Redaktionsassistent
Det Nordjyske Mediehus A/S
Ansat: 01.08.1984

Hej! Jeg hedder Dorthe Andersen, og jeg stiller op til NORDJYSKE Holding og Aalborg Stiftstidens-bestyrelse for at sikre så stor medarbejderindflydelse som muligt.

Jeg har været ansat i Nordjyske koncernen i næsten 39 år. Jeg har prøvet rigtig mange ting i min tid i huset, og har derfor en stor viden, om rigtig mange afdelinger og arbejdsopgaver. Jeg er uddannet kontorassistent, og har arbejdet med økonomi, HR/løn og de sidste mange år har jeg fungeret som redaktionsassistent på redaktionen.

Til daglig er jeg i kontakt med rigtig mange kollegaer fra forskellige dele/afdelinger af hele koncernen, og kender derfor mange af jer, eller jeg ved, hvor I sidder og hvilket arbejdsområde i arbejder med. Dette kendskab er vigtig i det kommende arbejde i Holding- og Fondsbestyrelsen, hvor jeg vil komme til at repræsentere alle mine kollegaer i koncernen.

Når du sætter dit kryds hos mig, er du sikker på at få en repræsentant i bestyrelserne, som vil kæmpe for de bedste forhold for både medarbejdere og virksomheden.

 

Pia Haugaard
HR og kommunikationsmedarbejder
Det Nordjyske Mediehus A/S
Ansat: 01.06.2000

Jeg har siddet i ejer-bestyrelsen i et år, og er klar til at fortsætte arbejdet. Min erfaring er vigtig, dels fordi der nu kommer til at ske et generationsskifte (formand og næstformand skiftes ud), og dels fordi vi står midt i en usikker tid med økonomiske udfordringer. Det stiller i endnu højere grad krav om både viden og indsigt i koncernen.

Jeg har siden medio 2019 arbejdet i HR & Intern Kommunikation, som giver mig en bred viden om alle afdelinger i virksomheden. Før var jeg i 19 år på redaktionen, som jo er vores fundatsbestemte kerneforretning. I foråret 2022 færdiggjorde jeg en bestyrelsesuddannelse ved CBS med fokus på det, ejerne arbejder med: Regnskab, risikostyring, værdiskabelse, selskabsledelse og succession.

Jeg vil arbejde for en mere aktiv bestyrelse, hvor både interne og eksterne medlemmer i højere grad bidrager med deres kompetencer til fordel for vores skønne mediehus, som fond og holding skal udøve aktivt ejerskab af.

Ole Sanvig Knudsen
Journalist
Det Nordjyske Mediehus A/S
Ansat: 01.01.1997

Ganske kort om mig selv, så er jeg 54 år gammel, har været ansat i Det Nordjyske Mediehus siden 1997 – hvor jeg dengang blev ansat på VT Frederikshavns Avis. Som det fremgår af postnummeret, så bor jeg stadig i Vendsyssel, endda et godt stykke nordpå, så mit blik på Nordjylland er et andet end det, man har, når man sidder i Aalborg. Jeg var suppleant til bestyrelsen i det gamle, nu nedlagte, holdingselskab, og vil gerne sidde med ved bordet denne gang. Med mig ind i bestyrelserne for ejerselskaberne tager jeg væsentligst en solid portion journalistisk erfaring, og det er jo journalistikken, vi kommer fra. Jævnfør fundatsens ”Nytte og fornøje”, som jo er det, ejerne har hyret driftsselskabet til med vores kerneværdier som ledestjerne. Selvfølgelig med et blik for helheden og nødvendigheden af, at koncernen skal tjene penge, ellers er vi her ikke i morgen. Og så er jeg i øvrigt 2/3 civilingeniør, fik min første e-mail adresse i 1986, så jeg er trods min alder faktisk temmelig meget en digitalt indfødt.

 

Michael Korfitsen
Key Account Manager
Det Nordjyske Mediehus A/S
Ansat: 01.08.2016

Jeg hedder Michael Korfitsen, og jeg stiller op til henholdsvis Nordjyske Holding A/S og Aalborg Stiftstidendes Fond bestyrelsen med målet om at sikre så stor medarbejderindflydelse som muligt.

Ud over jeg samlet set har været ansat i Det Nordjyske Mediehus i over 13 år i to ansættelsesperioder, har jeg også været ansat i Carlsberg koncernen i 14 år og i væddeløbssporten i 6 år. Jeg har stor erfaring med bestyrelsesarbejde – både internt og eksternt, hvor mit mål er at gøre en positiv forskel.

Som bestyrelsesmedlem vil jeg være alle medarbejdernes repræsentant, uanset hvilket selskab du er en del af, og hvilken afdeling du tilhører. Alle medarbejdere er vigtige for vores virksomheds succes, og derfor vil jeg have fokus på at skabe de bedst mulige rammer og betingelser for alle afdelinger og alle medarbejdere i hele koncernen.

Så afslutningsvis – hvis du ønsker et seriøst og engageret bestyrelsesmedlem, som både er kunde- og medarbejderorienteret, har en god økonomisk indsigt, en god ballast ift. rollen som bestyrelsesmedlem, og som vil gøre sit ypperste for at sikre de bedste forhold for både virksomheden og medarbejderne, og dermed dig – skal du stemme på mig.

 

Valget

Valget til de tre bestyrelser finder sted 15.-16. marts 2023.

Du får udleveret dine stemmesedler ved henvendelse i receptionen på Langagervej i perioden 15. marts kl. 08.00-16.00 og 16. marts kl. 8:00-15.00.

Med venlig hilsen

Valg- og Koncernvalgudvalget

Ved at benytte vores side accepterer du, at vi benytter cookies. De giver os information om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt, så vi kan forbedre den – både for dig og andre. Cookies på denne hjemmeside bruges til trafikmåling, optimering af sidens indhold samt markedsføring. Læs mere om cookies her.