Lønseddel med Mit.dk - Omdeler.nordjyske.dk
Søg jobbet
Nyhed
26.10.2022

Lønseddel med Mit.dk

Vigtigt: Fra september får du din lønseddel i mit.dk

Fremover skal du kigge efter din lønseddel fra Det Nordjyske Mediehus i mit.dk

Fra september 2022 vil alle ansatte i Det Nordjyske Mediehus få tilsendt lønsedler via Mit.dk i stedet for e-Boks.

I Det Nordjyske Mediehus anvender vi Visma Løn som lønsystem. Hos Visma er det besluttet, at lønsedler fra juli 2022 fremsendes både til e-Boks og Mit.dk.

Det gælder som nævnt fra september, at lønsedler kun leverer til mit.dk. Hvis du vil se dine tidligere lønsedler, er det fortsat i e-Boks, de skal findes.

Log ind i mit.dk med dit NemID eller MitID
Som borger i Danmark har du automatisk adgang til mit.dk. Du kan logge på mit.dk med dit NemID eller MitID, så snart du har hentet appen ned på din telefon eller tablet. Du kan også logge på og se din digitale post via http://www.mit.dk.

HUSK – mit.dk er ikke det samme som mit.id. Mit.id er en login løsning. Når du leder efter mit.dk appen, skal du kigge efter dette ikon.

Hvis du ikke har NemID eller MitID
Hvis du er under 15 år eller udenlandsk medarbejder og endnu ikke har NemID eller MitID, vil du modtage din lønseddel i mitBasic. Du skal selv oprette din mitBasic på https://mit.dk/mitbasic. Her finder du en guide til hvordan du opretter dig og bruger mitBasic: https://www.vismaenterprise.dk/Files/Images/visma-enterprise/mitdk/visma-enterprise-mitdk-mitBasic_guide_DK.pdf

VIGTIG INFORMATION:
For at vi kan sende lønsedlen til dig i mitBasic er det vigtigt at du opretter mitBasic med egen mailadresse (brug ikke forældres). Vær særligt opmærksom på at du bruger en mailadresse som du kan beholde. Du må IKKE bruge en skolemail – men få oprettet en gmail eller hotmail, som du beholder.

Giv os besked på ndi.reklame.omdeler@dnmh.dk eller på sms 1914 hvis du opretter mitBasic med en anden mailadresse end den vi plejer at kommunikere med dig på, for så skal vi have ændret i vores system. Deadline for oprettelse af mitBasic er søndag den 11. september 2022.

MitBasic kan kun tilgås via web men er tilgængeligt på både dansk og engelsk.

 

Ved at benytte vores side accepterer du, at vi benytter cookies. De giver os information om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt, så vi kan forbedre den – både for dig og andre. Cookies på denne hjemmeside bruges til trafikmåling, optimering af sidens indhold samt markedsføring. Læs mere om cookies her.