Din sikkerhed og trivsel - Omdeler.nordjyske.dk
Søg jobbet
Nyhed
12.10.2022

Din sikkerhed og trivsel

Hos Det Nordjyske Mediehus sætter vi sikkerhed og trivsel på arbejdspladsen højt. Det er vigtigt, at du som omdeler føler dig sikker, når du er ude på din rute, og at du ved, at du altid kan kontakte din distributionsleder, hvis du har spørgsmål eller bekymringer i forhold til dine arbejdsopgaver, ruter og udstyr.

Her på omdeler.nordjyske.dk kan du også altid gå ind og besvare vores APV- og trivselsspørgeskema. De svar der kommer ind vurderes løbende, og der tages stilling til, hvorvidt der skal iværksættes handlinger, der kan forbedre forholdene.

Du finder spørgeskemaet her.

(https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=2G4VZDY9L29P)

Giv meget gerne din mening til kende senest 24. oktober, da vi den 25. oktober laver første vurdering af indkomne besvarelser.

Ved at benytte vores side accepterer du, at vi benytter cookies. De giver os information om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt, så vi kan forbedre den – både for dig og andre. Cookies på denne hjemmeside bruges til trafikmåling, optimering af sidens indhold samt markedsføring. Læs mere om cookies her.