Valg af arbejdsmiljørepræsentant - Omdeler.nordjyske.dk
Søg jobbet
Nyhed
12.09.2022

Valg af arbejdsmiljørepræsentant

Valgudvalget har ved fristen for opstilling til posten som medarbejderrepræsentant i arbejdsmiljøgruppe ”distributionen” for Det Nordjyske Mediehus modtaget ét kandidatur.
Der skal kun vælges én repræsentant til arbejdsmiljøgruppen og betingelserne for fredsvalg er dermed opfyldt. Valgprocessen bortfalder hermed og vi kan med glæde meddele, at omdeler John Vardinghus fortsætter i rollen som arbejdsmiljørepræsentant.

Stort tillykke John 😊
John har lavet en lille præsentation af sig selv, som I kan læse herunder:

”Jeg hedder John Vardinghus, og jeg er gift med Susanne, som jeg bor med i Nørresundby. De seneste 4 år har jeg arbejdet som omdeler ved Nordjyske. Det er et job, som jeg sætter stor pris på. Man møder mange mennesker og nationaliteter, hvilket er berigende på mange måde. Desuden er to dage ikke ens og der kan komme udfordringer.

Jeg opstiller som arbejdsmiljørepræsentant, da jeg mener, det er et vigtigt arbejde i forhold til vores hverdag og arbejdsplads. Vi skal hele tiden have omtanke på arbejdsmiljøet og sikkerhed samt en god omgangstone”

 

Ved at benytte vores side accepterer du, at vi benytter cookies. De giver os information om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt, så vi kan forbedre den – både for dig og andre. Cookies på denne hjemmeside bruges til trafikmåling, optimering af sidens indhold samt markedsføring. Læs mere om cookies her.