Resultatet af årets engagements- og trivselsmåling - Omdeler.nordjyske.dk
Søg jobbet
Nyhed
04.11.2021

Resultatet af årets engagements- og trivselsmåling

Årets engagements- og trivselsmåling er nu gennemført for alle omdelere, som i perioden 12. oktober – 25. oktober 2021 har haft mulighed for at svare på en række spørgsmål om trivsel og engagement på jobbet.

I alt 413 omdelere har klikket ind på undersøgelsen, og heraf har 338 besvaret de 6 kernespørgsmål inden for emner som samarbejde, kommunikation, oplæring og trivsel generelt. Tak til alle de medarbejdere, der har brugt tid på at besvare spørgsmålene!

Vi er overordnet meget tilfredse med antallet af besvarelser, der er steget betydeligt i år. Generelt er resultatet overvejende positivt. Eksempelvis angiver 90% af deltagerne, at de generelt trives med deres arbejde hos Det Nordjyske Mediehus. Samtidig har vi fået værdifuld feedback, som vi vil bruge i vores arbejde med engagement og trivsel.
I årets undersøgelse blev der også spurgt ind til, om man har oplevet sexchikane eller trusler med en opfordring til at tilføje en anonym kommentar, hvis man har oplevet noget, eller rette henvendelse til fx arbejdsmiljørepræsentant eller ledelse. Dette er i tråd med vores adfærdspolitik, der skal være med til at sikre et godt arbejdsmiljø, hvor dialog, gensidig respekt og god adfærd er nøgleord.

I det videre arbejde med resultaterne vil der blive lavet handlingsplaner for udvalgte fokusområder. Samtidig vil vi opfordre alle til, at vi fortsat fokuserer på dialog og feedback i dagligdagen.

Ved at benytte vores side accepterer du, at vi benytter cookies. De giver os information om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt, så vi kan forbedre den – både for dig og andre. Cookies på denne hjemmeside bruges til trafikmåling, optimering af sidens indhold samt markedsføring. Læs mere om cookies her.