VIGTIGT Engagements- og trivselsmåling - Omdeler.nordjyske.dk
Søg jobbet
Nyhed
12.10.2021

Engagements- og trivselsmåling

Kære medarbejder,

I Det Nordjyske Mediehus har vi altid fokus på medarbejdernes engagement og trivsel. For at understøtte dette gennemfører vi i perioden 12.-25. oktober 2021 en engagements- og trivselsmåling i hele virksomheden. Og vi vil selvfølgelig også gerne høre fra DIG!

Vi håber derfor, at du vil afsætte få minutter til at svare på et par hurtige spørgsmål om din trivsel på jobbet. Spørgeskemaet finder du hér. Besvar senest 25. oktober 2021. Din besvarelse er 100% anonym.

Husk, at du altid kan kontakte din arbejdsmiljørepræsentant, hvis du har behov for gode råd eller oplever udfordringer med arbejdsmiljøet. Du finder kontaktoplysninger på din arbejdsmiljørepræsentant her.

Med venlig hilsen
Erling Jørgensen og HR-afdelingen

Ved at benytte vores side accepterer du, at vi benytter cookies. De giver os information om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt, så vi kan forbedre den – både for dig og andre. Cookies på denne hjemmeside bruges til trafikmåling, optimering af sidens indhold samt markedsføring. Læs mere om cookies her.