Ny arbejdsmiljørepræsentant - Omdeler.nordjyske.dk
Søg jobbet
Nyhed
08.06.2021

Ny arbejdsmiljørepræsentant

Kære omdelere,

Ved fristen for opstilling som kandidat til posten som arbejdsmiljørepræsentant i arbejdsmiljøgruppen for distributionen, har vi modtaget én kandidatopstilling. Betingelserne for fredsvalg er derfor opfyldt og omdeler John Vardinghus indtræder derfor per dags dato i arbejdsmiljøgruppen ”Distribution”.

John er valgt for den resterende valgperiode frem til efteråret 2022, hvor der skal være nyvalg til alle arbejdsmiljøgrupper.

Stort velkommen og tillykke til John.

Ved at benytte vores side accepterer du, at vi benytter cookies. De giver os information om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt, så vi kan forbedre den – både for dig og andre. Cookies på denne hjemmeside bruges til trafikmåling, optimering af sidens indhold samt markedsføring. Læs mere om cookies her.