New work environment representative - Omdeler.nordjyske.dk
Søg jobbet
Nyhed
08.06.2021

New work environment representative

By the deadline for standing as candidate for the position as working environment representative, we have received one candidacy. The conditions for uncontested election have therefore been met and distributor John Vardinghus will therefore join the working environment group “Distribution” as of today.

John has been elected for the remaining election period ending autumn of 2022. By then a new election will take place in all working environment groups.

A warm welcome and congratulations to John.

Ved at benytte vores side accepterer du, at vi benytter cookies. De giver os information om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt, så vi kan forbedre den – både for dig og andre. Cookies på denne hjemmeside bruges til trafikmåling, optimering af sidens indhold samt markedsføring. Læs mere om cookies her.